Waarom de uitlaatservice?

Een hond is een roedeldier. Daarom is het voor een hond heel erg leuk en goed om mee te gaan met een uitlaatservice. U kunt mij bellen omdat u zelf geen tijd heeft om met uw hond een lange wandeling te maken, maar u kunt mij ook bellen omdat u uw hond een leuk en leerzaam uitje gunt. Naast de lichamelijke energie die uw hond tijdens mijn wandelingen kwijt raakt, is zo’n wandeling ook nog eens heel goed om zijn geestelijke energie kwijt te raken. De sociale interactie en het bijbehorende spel tussen de honden geeft uw hond veel voldoening, zodat u zeker weet dat uw hond na een wandeling met mij moe en voldaan thuis komt.

Hoe gaan we beginnen?

Voordat uw hond de eerste keer meegaat, maken wij een afspraak met u om kennis te maken. Wij kunnen dan uw hond leren kennen en andersom. Tijdens dit gesprek kunnen we goede afspraken maken. Bovendien kunt u bij deze kennismaking uzelf ervan overtuigen dat uw hond in goede handen zal zijn. Na dit gesprek volgt de eerste wandeling. Ik haal uw hond op met onze bus. Tijdens deze wandeling kijk ik hoe uw hond zich gedraagt en afhankelijk daarvan bepaal ik of hij de eerste wandeling al bij de roedel kan of dat hij iets meer tijd nodig heeft. Ik laat de honden op een omheind stukje land waardoor er een kleine kans is dag u hond weg kan lopen.

De wandeling

Als u niet thuis bent als wij uw hond op komen halen, hebben wij een huissleutel nodig. Uw huis wordt met alle zorgvuldigheid weer afgesloten. Ik ga minimaal 60 minuten met de honden wandelen waar ze alle beschikking hebben tot water, schaduw en grote oppervlakte zodat ze lekker kunnen rennen. Ik haal u hond thuis op en breng ze voldaan en handdoek droog thuis. Ik wandel van maandag tot en met vrijdag van 1 uur tot 2 uur en het kan ’s avonds en in het weekend op afspraak.